Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

'Årgang 0'-mor igen skilt fra manden!

09:46 - 07. jan 2015

'Årgang 0'-mor igen skilt fra manden! årgang 0, tv 2

'Årgang 0'-mor igen skilt fra manden! årgang 0, tv 2
Stephanie med sin far, Christian, og halv-lillebror, Tristan.

Christina, Stephanies mor, er blevet skilt fra sin mand, Jeppe Syrac.

I går blændede TV 2 op for den nyeste sæson af 'Årgang 0'.

Som sædvanlig kunne man her følge livets gang for de medvirkende familier — blandt andre Stephanie og hendes mor, Christina Siguenza Bomholt.

Hvad programmet ikke afslørede, men som ugebladet Ude og Hjemme til gengæld gør, er den aktuelle skilsmisse mellem Christina og hendes mand, Jeppe Syrac.

"Jeg er okay og afklaret. Livet går videre. De højere magter har åbenbart planlagt en anden kærlighedshistorie for mig i fremtiden…," fortæller Christina til bladet.

Men sammen med en række andre skuffelser i løbet af det sidste år er det alligevel en hård tid for Christina. Det skriver hun på sin Facebook-profil.

"Er så ked af det. Startede 2014 rigtig godt, men ender året meget skidt. Har måttet nå frem til en erkendelse af, at jeg ikke kan nå at blive færdig med min BA til den 5. januar. Et eller andet sted så har jeg nok sat alt for høje forventninger til mig selv. Jeg har skullet lave en BA på 5 uger, i stedet for to og en halv måned, ovenpå separation, flytning, børn, ændring af arbejdssituation og pludselig at skulle skrive bacheloren selv," lyder det fra den nyskilte mor.

Christina Siguenza Bomholt har fået ét barn med Jeppe Syrac, og i forvejen havde hun døtrene Stephanie og Isabella med Christian samt sønnerne Romeo og William med Martin Rohrberg.

Se næste afsnit af 'Årgang 0' tirsdag den 13. januar klokken 20.00 på TV 2.

Læs også   Mest populære