Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

"Champagnedrengen" Dinesen på SU!

17:35 - 18. sep 2014

Mads Dinesen delte ansøgningsbrevet til Niels Brock på sin Facebook-profil.

Mads Dinesen skal nu vænne sig til en tilværelse som studerende, men han satser dog på, at SU-indkomsten og hans luksuriøse liv sagtens kan forenes.

Mads Dinesen vender nu tilbage til skolebænken, hvor han skal færdiggøre sin gymnasiale uddannelse. Det fortalte han på sin Facebook-profil torsdag formiddag.

"Så har jeg været til samtale og overbevist Niels Brock om at det er på tide jeg får færdiggjort min gymnasiale uddannelse. HHX studerende fra på mandag," skriver Mads Dinesen.

To års HHX bliver det til, men "Champagnedrengen", som især er kendt for sin hang til dyre sager, forsikrer dog over for SE og HØR, at han ikke regner med at leve det fattige studenterliv.

Dinesen fortsætter nemlig med alle sine andre forretninger ved siden af lektierne — blandt andet et projekt i Tyrkiet, hvor han sælger små landområder.

På spørgsmålet om, hvorvidt der stadigvæk vil være råd til champagne og andre fine sager, svarer den unge erhvervsmand da også bekræftende.

"Det burde der stadig være råd til," siger Mads Dinesen grinende til SE og HØR.

Selvom humøret lige nu er højt hos "Champagnedrengen", så har tilværelsen dog ikke været helt uproblematisk for ham på det seneste.

Tilbage i februar blev han nemlig sigtet for bedrageri og dokumentfalsk for over 30 millioner kroner, og i juni modtog han så sin dom, som blandt andet lød på to år og seks måneders fængsel.

I forhold til det kriminelle kapitel af sit liv valgte Mads Dinesen i sin ansøgning til Niels Broch at spille med helt åbne kort.

"Ovenstående er et færdiggjort kapitel i mit liv, som jeg nok aldrig slipper for at høre for, men som jeg om ikke andet selv har kunnet lære af, og komme videre fra. I dag sidder jeg som ekstern konsulent på en række virksomheder og har ejerandel i visse af dem," skrev Mads Dinesen i sin ansøgning og fortsatte:

"Bortset fra det, ønsker jeg mig brændende at få færdiggjort en ungdomsuddannelse. Jeg har altid været utrolig glad for at gå i skole og har både faglige og sociale kompetencer. Jeg ønsker at færdiggøre en ungdomsuddannelse således jeg kan læse videre enten på CBS eller på jurastudiet på Københavns Universitet."

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?