Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

'Frasier': Derfor brugte jeg stoffer!

09:57 - 17. apr 2015

'Frasier': Derfor brugte jeg stoffer! frasier, kelsey grammer

'Frasier': Derfor brugte jeg stoffer! frasier, kelsey grammer
Søsterens tidlige død fik Kelsey Grammer ud i et misbrug.

Kelsey Grammer åbner op og fortæller, hvad der fik ham ind i et alkohol- og kokainmisbrug.

Kelsey Grammer, kendt fra rollen som Frasier i serien af samme navn, har førhen kæmpet hårdt med et misbrug af både alkohol og kokain.

Men først nu forklarer skuespilleren, hvorfor han kom så langt ud.

Det sker i et nyt interview, hvor Grammer afslører, at det hele startede med søsterens alt for tidlige død, som han ikke kunne tilgive sig selv for.

Sådan skriver Bang Showbiz.

'Frasier'-stjernen var kun 20 år, da hans yngre søster Karen på 18 blev bortført, voldtaget og myrdet af en seriemorder, og Kelsey Grammer mener, det er den oplevelse, som førte til en årrække af selvdestruktiv opførsel.

"For at være helt ærlig, så kunne jeg i den periode ikke tilgive mig selv for min søsters død," lyder det således fra skuespilleren om grunden til stofmisbruget, der var på sit højeste i 1980'erne og 90'erne.

Tilbage i 2009 forklarede Grammer også, hvordan han ville ønske, han kunne have beskyttet sin søster - det til trods for at de to på daværende tidspunkt ikke engang boede i den samme stat.

"Det er svært at forklare. Det er ikke rationelt. Men det sker alligevel. Jeg kender en masse mennesker, som har mistet deres søskende og efterfølgende beskylder sig selv for det," fortalte nu 60-årige Grammer dengang til magasinet Vanity Fair.

Efter at også hans far blev myrdet af en psykopat, og hans to halvbrødre døde i en dykkerulykke, ser Kelsey Grammer nu på tragedie som en naturlig del af livet.

"Vi oplever alle forfærdelige tab. Jeg har bare fået en stor dosis af det. Hver gang man hører en tragisk historie, er der altid en historie, der er mindst lige så tragisk eller mere tragisk. Man lærer at se på det som en del af livet," forklarer skuespilleren.

På det seneste har Kelsey Grammer dog fundet stor glæde i sin fjerde kone, Kayte Walsh, og deres to børn.

"Den her dejlige, unge kvinde har gjort min verden lysere og forandret mit hjerte, som var blevet en smule koldt efter at have oplevet en masse ting. Og vi har det godt, og jeg føler mig ung og i live," forklarer skuespilleren.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?