Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

'Monte Carlo' i nyt live-show på DR3!

10:49 - 04. okt 2014

'Monte Carlo' i nyt live-show på DR3! monte carlo, dr3, peter falktoft

Peter Falktoft og Esben Bjerre stævner nu ud med nyt underholdende live-show på DR3, hvor aktuelle begivenheder fra ind- og udland bliver vendt.

Fra den 20. oktober er 'Monte Carlo'-drengene Peter Falktoft og Esben Bjerre klar med endnu et underholdingskoncept til landsdækkende tv.

Denne gang bliver det i form af et live-show, hvor de to værter, på deres sædvanlige facon, dækker begivenheder fra ind- og udland, og der garanteres for politik, kultur, statistik og hologrammer i rigelige mængder.

Falktoft og Bjerre brød for alvor igennem på P3, men har blandt andet også taget DR3's seere med til Rusland, Mellemøsten og USA.

Og nu kan de to altså se frem til at fodre masserne med deres take på en nyhedsudsendelse.

"Vi kan næsten ikke vente med at sætte os til rette i vores spritnye studie. Der er masser af nyheder, som bare venter på at blive fortalt - uden det filter, som altid er rundt om dem,” siger Esben Bjerre.

"Vores program er et alternativ til de etablerede nyhedsudsendelser. Vi har simpelthen kigget rundt i landskabet og vurderet, at omgivelserne skriger efter et program som dette. Så vi har gjort os umage," siger Peter Falktoft.

Også DR3's redaktør, Julie Schytte Ralund, peger på at konceptet kan bidrage med noget vigtigt til DR's sendeflade.

"Det nye liveprogram med ’Monte Carlo’ er med til at få debat og aktualitet ind i DR3's flade. De tager begivenheder op, der er dagsordensættende og foregår lige her og nu, og derfor kan Peter og Esben sætte deres præg på den daglige nyhedsdækning," siger hun og forklarer videre:

"Peter og Esben har om nogen vist, at de med deres humor, og skæve måde at tænke på appellerer til de unge, på en sådan måde, at de får det yngre publikum til at diskutere og forholde sig til stofområder, som de ellers ikke ville beskæftige sig med."

'Monte Carlo'-drengene kan ses i deres nye rolle fra den 20. oktober på DR3. Det er fra mandag til torsdag klokken 22.00-22.30.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?