Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

'Monte Carlo'-vært amok på Facebook!

10:03 - 13. nov 2014

'Monte Carlo'-vært amok på Facebook! monte carlo, peter falktoft

'Monte Carlo'-vært amok på Facebook! monte carlo, peter falktoft
Det faste makkerpar, Bjerre og Falktoft.

Peter Falktoft holder sjældent sine tanker for sig selv, og senest går tv-værten til angreb på Facebook via et opslag på... ja, Facebook.

Han er kendt for at være rap i replikken, og i sin seneste ord-salve raser 'Monte Carlo'-værten Peter Falktoft over giganten Facebook og dens betalingspolitik.

Den blonde tv-figur står i øjeblikket for programmet 'Monte Carlo på DR3' sammen med Esben Bjerre, og det er i den forbindelse, at Falktoft føler sig trådt over tæerne af det sociale medie. Sådan skriver Ekstra Bladet.

I et privat opslag på netop Facebook brokker værten sig således over, at han og Bjerre er tvunget til at betale 6.000 dollar (ca. 35.000 kroner), for at alle deres 200.000 følgere kommer til at se de updates, makkerparret deler på programmets Facebook-side.

"Ironien er, at Facebooks succes i sin tid langt og bredt blev bygget på at være et let og på sin måde gratis alternativ til den daværende kommunikation og vidensdeling. Og nu, hvor Hr og Fru Danmark (og Kim Bildsøe) har lært Facebook at kende og det er blevet integreret i vores dagligdag er det gået hen og blevet det stik modsatte af sit udgangspunkt," skriver Peter Falktoft blandt andet i opslaget.

I Facebook-updaten, der indtil videre har affødt omkring 16.000 likes, opfordrer den rapkæftede vært også folket til at forlade det sociale medie og i stedet finde over på andre — for eksempel Snapchat.

Opslaget slutter med et mindre pænt udbrud rettet mod Facebook-stifteren Mark Zuckerberg.

"Og hvis Facebook læser det her og gør det, de gør så flittigt, nemlig at slette det eller slette mig, så lad mig i det mindste sige følgende inden døren smækker: F*CK DIG MARK ZUTTERBERG!," skriver Falktoft.

Facebooks indførelse af mere eller mindre tvungne betalingsløsninger har i forvejen fået mange op i det røde felt, og en lang række af værtens fans giver ham også ret i kritikken.

Men da harmen i dette tilfælde formuleres af en person, der er tilknyttet licens-baserede Danmarks Radio, så går kommentarerne dog også i andre retninger.

"DR tvinger os til at betale licens. Velkommen i klubben sjoller. Dit bud fra Facebook er frivilligt.Det er vores ikke - op på cyklen knægt og prøv så at komme med lidt vrede der holder," skriver David Meier som respons til Falktofts opslag, og flere andre deler den holdning.

'Monte Carlo på DR3' sendes mandag til torsdag fra klokken 22.00.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?