Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

'Vild med dans': De ryger i aften!

10:08 - 19. sep 2014

'Vild med dans': De ryger i aften! vild med dans, tv2

'Vild med dans': De ryger i aften! vild med dans, tv2
Paprika Steen og Mads Vad har ifølge bookmakerne gode chancer for en sejr i denne sæson.

Hvis man spørger bookmakerne, så er der ikke den store tvivl om, hvilket par der må forlade denne sæsons 'Vild med dans' som det første.

Sidste uges sæsonpremiere på 'Vild med dans' bød på masser af underholdning, da de første seks par konkurrerede på dansegulvet.

I aften skal de resterende dansere på gulvet, og når pointene er talt sammen, skal vi for første gang i dette års udgave af programmet sige farvel til et af parrene. Det skriver SE og HØR.

I den forbindelse, og fordi de undgik omdans i første program, kan Sara Maria Mærkedahl & Silas Holst, Johannes Nymark & Claudia Rex, Line Kruse & Michael Olesen, Helge Wammen & Sofie Kruse og Erik Brandt & Vivi Siggard dog undgå sved på panden.

Til gengæld må Astrid Krag & Thomas Evers Poulsen forberede sig på en omdans mod det par, som i aftenens udsendelse får færrest point og seerstemmer.

De, som altså skal danse sig så langt væk fra den omdans som muligt, er Paprika Steen & Mads Vad, Besir Zeciri & Mie Moltke, Tine Baun & Frederik Nonnemann, Ditte Ylva Olsen & Morten Kjeldgaard, Thomas Wivel & Katrine Bonde og USO & Jenna Bagge Knudsen.

Bookmakerne har naturligvis deres vurderinger på plads, og hos Bet25 er der ikke megen tvivl om, hvilket par der ryger som det første.

Spiller man på, at Thomas Evers Poulsen og Astrid Krag må pakke danseskoene sammen allerede i aften, får man således kun sine penge 1,40 gange igen. Thomas Wivel og Katrine Bonde risikerer i følge spillefirmaet også at ryge.

Både Bet25 og Danske Spil er enige om, at Paprika Steen og Mads Vad til gengæld står stærkt i programmet. For eksempel giver Danske Spil dig kun pengene seks gange igen, hvis skuespilleren og hendes dansepartner står som samlede vindere af 'Vild med dans' om 11 uger.

Danske Spils top-favoritter er dog Silas Holst og vejrværten Sara Maria.

Se hvilket par, der ryger som det første, når andet program i 11. sæson af 'Vild med dans' sendes på TV2 i aften klokken 20.00.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?