Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

3 x Emmy til 24 timer

22:32 - 28. aug 2006

3 x Emmy til 24 timer 24 timer,

”24 timer” blev topscorer ved årets Emmy-uddeling Femte sæson scorede tre statuetter søndag aften

”24 timer”, der i øjeblikket vises på TV 2 hver mandag aften, gav alle konkurrenterne baghjul og fik som den eneste tv-serie tre Emmy-priser med hjem, da årets statuetter blev fordelt. ”24 timer” har haft en femte sæson, der både med hensyn til seertal og spænding overgår de tidligere sæsoner, og den succes blev cementeret under festen i det store Shrine Auditorium i Los Angeles søndag aften, lokal tid.

”24 timer” vandt for første gang prisen for bedste dramaserie, 39-årige Kiefer Sutherland modtog prisen som bedste skuespiller i en dramaserie, og den garvede ”24 timer”-instruktør Jon Cassar fik prisen som bedste instruktør af en dramaserie.

Kiefer tog stikket hjem
Femte gang er lykkens gang for Sutherland. For femte gang i træk var han nomineret til prisen, og denne gang lykkes det at tage stikket hjem for rollen som den hårdtprøvede, men handlekraftige antiterror-agent Jack Bauer. Både Sutherland og folkene bag serien mestrer kunsten at holde handlingen frisk og levende.

Succes med politisk drama
Sutherland tilskrev blandt andet succesen det politiske drama, der er en del af 5. sæson med præsident Logan og hans kone i centrum. ”Det har givet frisk ilt til femte sæson. Den årgang er bare helt utrolig,” siger han. ”Hvis jeg lavede den ene film efter den anden, ville jeg være nødt til hele tiden at skifte karakter. Der ville være tale om store ændringer. Den store udfordring har været at spille den samme karakter igennem fem-seks år og i stedet for at koncentrere mig om tre-fire meget store ændringer, har jeg kunnet arbejde med 14-15 detaljer i min figur.”

Jack går til filmen
”24 timer”-holdet er i øjeblikket i gang med optagelserne til 6. sæson. Den bliver sendt på TV 2 til næste år, og samtidig tyder alt på, at den planlagte spillefilm skal optages i pausen mellem 6. og 7. sæson. Executive producer Robert Cochrane løfter lidt af sløret og fortæller, at handlingen i filmen flytter væk fra Los Angeles og i stedet finder sted i Afghanistan, London og Washington D.C.


Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?