Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV
Bruce-Demi junior: Topløs skandale!

18:12 - 04. jul 2012

Bruce-Demi junior: Topløs skandale!

Bruce-Demi junior: Topløs skandale!
Rent professionelt har Bruce Willis nok at grine af. Hans nye film Moonrise Kingdom får snart premiere i Danmark.

Skal man tro amerikanske medier, så kan der snart florere topløse billeder af Bruce Willis og Demis Moores 18-årige datter.

Demi Moore har været igennem flere personlige kriser siden bruddet med Ashton Kutcher. Nu er det ikke hende selv, men hendes og eksmanden Bruce Willis? yngste datter, der foråsager problemer.

Ifølge Radaronline.com har en ukendt kilde nemlig tilbudt billeder af 18-årige Talulah Willis til en række amerikanske medier. Billederne skulle angiveligt vise kendisdatteren topløs, mens hun holder en joint i hånden.

Talulah Willis har tidligere været i mediernes søgelys for at have drukket alkohol, selvom aldersgrænsen i USA er 21 år.

Professionelt er det lidt mere at smile ad for begge Talulahs berømte forældre. Demi Moore er for tiden biografaktuel i filmen LOL, mens Bruce Willis kommer på det store lærred i Danmark igen fra 13. september i filmen Moonrise Kingdom. Traileren til den film kan ses her.


Læs også   Mest populære
 

Ugens mening
Tirsdag vandt Portugal over Danmark i EM-kvalifikationskampen i Parken, men vi indtager dog stadigvæk en førsteplads i gruppen. Tror du, at landsholdet kvalificerer sig til EM 2016?

Ja
Nej

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film idag
 Sport idag
 TV just nu
 Hjælpe
 Om TVguide.dk
 ZapTv.se
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film
  Nyheder
  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?