Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

500 mio kr. sagsanlæg til More

20:00 - 01. jun 2006

500 mio kr. sagsanlæg til More Michael Moore,

En krigsveteran der medvirkede i Michael Moores film 'Fahrenheit 9/11', sagsøger nu den kontroversielle instruktør for en halv milliard kr.
Den 33-årige sergent Peter Damon, som mistede begge sine arme i Irak, mener, at filminstruktøren Michael Moore brugte billeder af ham uden tilladelse i sin film 'Fahrenheit 9/11', der for et par år tilbage vandt De gyldne palmer i Cannes.
Peter Damon, der mistede begge arme under tjeneste i Irak, kræver den enorme erstatning, fordi han mener, at Moore manipulerede med hans udtalelser i filmen.
Den 33-årige ekssoldat hævder blandt andet, at Michael Moore aldrig fik tilladelse til at bruge interviewklippet med Damon, der stammer fra et interview i NBC's 'Nightly News'.
I sagsanlægget står der desuden, at Damon 'er enig med og støtter præsidenten og USA's krig'. Damon mistede sine arme, da et dæk på en Black Hawk-helikopter eksploderede.
Fahrenheit 9/11' handler om Bush-regeringen og dens handlinger efter terrorangrebet den 11. september 2001, herunder invasionen af Afghanistan og invasionen og besættelsen af Irak. Filmens erklærede mål var at vælte George W. Bush, men den effekt udeblev, da han blev genvalgt i embedet..

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?