Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

55.000 vil boykotte Jensen's Bøfhus!

16:53 - 20. sep 2014

55.000 vil boykotte Jensen's Bøfhus! jensen's bøfhus

55.000 vil boykotte Jensen's Bøfhus! jensen's bøfhus
Ejeren af 'Jensens Fiskerestaurant', Jacob Jensen.

Efter Jensen's Bøfhus i går vandt over en mindre restaurant i kontroversiel retssag, vokser modstanden mod den store bøfkæde.

I går tabte den lille fiskerestaurant 'Jensens Fiskerestaurant' til Jensens Bøfhus ved højesteret i en noget kontroversiel sag.

Den store restaurantkæde havde stævnet ejeren af 'Jensens Fiskerestaurant', Jacob Jensen, da de fandt hans brug af "Jensens" i firmanavnet problematisk.

Men allerede mindre end et døgn efter højesterets afgørelse om, at Jacob Jensen altså skal finde på et nyt navn til spisestedet, oplever den lille fiskerestaurant, som ligger i Sæby, stor folkelig opbakning. Det meddeler Ekstra Bladet.

For eksempel har flere end 34.000 mennesker i skrivende stund "liket" facebooksiden 'Boykot Jensens Bøfhus', og dét tal vokser i øjeblikket eksplosivt.

Som det ofte er tilfældet på de sociale medier, så får vreden også frit spil på sidens væg i form af kommentarer.

"Håber virkelig at denne side kan være med til at vise, den usle restaurant-kæde, hvad det koster at træde på den 'lille mand'," skriver en bruger på siden.

En af Facebook-sidens administratorer lægger samtidigt op til helt konkrete handlinger i kampen mod Jensen's Bøfhus.

"God morgen alle sammen! Hvem har tænkt sig at boykotte Jensens Bøfhus i aften? Del budskabet med jeres venner, målet er tomme på borde på Jensens Bøfhus i aften!," skriver vedkommende.

Gårsdagens afgørelse ved højesteret betyder, at Jacob Jensen, i tillæg til navneændringen, skal betale 200.000 til Jensens Bøfhus og sagsomkostningerne på 150.000.

Der er allerede startet indsamlinger, som skal hjælpe ejeren af den lille fiskerestaurant med at dække de heftige beløb.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?