Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

90'er-stjerne sviner Kim Kardashian!

09:32 - 16. jul 2015

90'er-stjerne sviner Kim Kardashian! Sinead O'Connor, kim kardashian west, rolling stones

90'er-stjerne sviner Kim Kardashian! Sinead O'Connor, kim kardashian west, rolling stones
Kim Kardashian West pryder forsiden af det nye Rolling Stones.

"Musikken er officielt død," lyder det fra Sinead O'Connor efter realitystjernens optræden på forsiden af det ikoniske magasin Rolling Stones.

Sinead O’Connor angriber både Kim Kardashian West og musikmagasinet Rolling Stones i forbindelse med, at realitystjernen optræder på forsiden af den nyeste udgave af den ikoniske publikation.

'Nothing Compares 2 U'-sangerinden udsendte svineren på sin Facebook-side, og beskriver blandt andet, hvordan musikindustrien nu er "officielt død".

"Hvad laver den kusse på forsiden af Rolling Stones? Musikken er officielt død," lyder det fra den 48-årige stjerne, som i samme omgang langede ud efter talentprogrammer som 'X Factor'.

Sammen med et billede af magasin-forsiden fortsætter Sinead således:

"Hvem havde troet, det skulle blive Rolling Stones, der dræbte den (musikken, red.)? Simon Cowell og Louis Walsh sidder ikke længere med al skylden. Bob Dylan må være fucking skræmt."

Sammen med de hårde ord opfordrer 90'er-stjernen i et hashtag også sine Facebook-følgere til helt at boykotte Rolling Stones.

Det er ikke første gang, Sinead O’Connor har været ude med kritik af musikindustrien. Blandt andet sendte hun i 2013 fire åbne breve til Miley Cyrus, hvori hun advarer den unge 'Wrecking Ball'-sangerinde mod de gemene musik-bosser, som bare er ude på at prostituere kunstnerne for selv at tjene kassen.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?