Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

AA byder velkommen til Lindsay

17:08 - 02. dec 2006

AA byder velkommen til Lindsay Lindsay Lohan, alkoholiker

Festaben Lindsay Lohan har meldt sig ind i Anonyme Alkoholikere (AA).

Den rødhårede pige, der har siddet stille bagerst i lokalet og sippet til en plastic-kop fyldt til randen med sort kaffe, rejser sig op og siger med en hæs stemme: ”Hej, jeg hedder Lindsay Lohan og jeg er alkoholiker.”

Leslie Sloane, 20-årige Lohans pressesekretær, forklarer, at den unge stjerne har meldt sig ind i foreningen for at komme hendes spiritusproblemer til livs.

”Det er et sted hvor hun kan føle sig tryg. Jeg synes, at det faktum at hun selv kan se, at der er noget galt, gør hende klogere end mange andre”, siger Leslie Sloane.

Den tidligere barnestjerne er kommet i uføre mange gange, og derfor blevet en yndling i sladderpressen. I sidste uge var den gal igen, da Paris Hilton angiveligt havde tømt en drink ud over den festglade Lohan. Overskrifterne var fyldte med en rasende Lohan, der skældte ud på Paris.

Lindsay er kendt for sit eksplosive temperament, men også for at lade tømmermænd komme i vejen for sit arbejde. Mange gange har hun været for ”udmattet” til at møde op til optagelser.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?