Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Afsløring: Hun er ny X Factor-dommer!

15:42 - 12. aug 2015

Afsløring: Hun er ny X Factor-dommer! x factor, mette lindberg

Afsløring: Hun er ny X Factor-dommer! x factor, mette lindberg
Mette Lindberg.

Det bliver sangerinden i The Asteroids Galaxy Tour, Mette Lindberg, som skal sidde mellem Remee og Blachman i den kommende sæson.

DR fik travlt med at finde en afløser, da det stod klart, at Lina Rafn ikke ville tage plads ved dommerbordet i den kommende sæson af 'X Factor'.

Og i dag er navnet på Remee og Blachmans nye kvindelige selskab så blevet afsløret af tv-stationen.

Det drejer sig om 31-årige Mette Lindberg, som til daglig er forsanger i bandet i The Asteroids Galaxy Tour, og DR's underholdningschef er enormt tilfreds med valget.

"Det er virkelig en drømmetrio, vi kan præsentere i dag, og seerne kan godt begynde at glæde sig. Til vores casting slog det gnister mellem vores tre dommere, og der er en fuldstændig fantastisk kemi imellem dem, som alle kan se frem til at opleve," forklarer han i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Jeg er lykkelig over, at Remee og Thomas Blachman har sagt ja igen. På hver deres måde giver de så meget power, skarphed og charme til programmet, og de bliver ved med at kunne se nye muligheder i programmet. Og jeg er mindst lige så lykkelig for, at Mette Lindberg bliver vores nye dommeransigt. Hun er et verdensnavn og har samtidig virkelig noget på hjerte, og det bliver spændende, hvordan hun kommer til at præge X Factor."

Tidligere har HER&NU skrevet, hvordan Mette Lindberg indtil for få dage siden var i selskab med to andre kandidater til dommertjansen - henholdsvis Stine Hjelm Jacobsen fra Electric Lady Lab og Maria Christina Apetri, bedre kendt som Fallulah.

Lindberg er ikke overraskende glad for udnævnelsen.

"Jeg synes, at 'X Factor' er et virkelig fedt program. Det rummer mange ting, som jeg godt kan lide, og som jeg arbejder med. jeg synes, at det er vildt sjovt og underholdende. Og tænk, at jeg kan være med til at præge det med min smag nu," siger hun til Ekstra Bladet.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?