Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Afsløring: Kendte og kongelige køber sex!

09:40 - 01. maj 2016

Afsløring: Kendte og kongelige køber sex! Jakob olrik, sexolog, natsværmer, prostitution, luder, kendte, kongelige, kongehuset

Afsløring: Kendte og kongelige køber sex! Jakob olrik, sexolog, natsværmer, prostitution, luder, kendte, kongelige, kongehuset
Jakob Olrik afslører i sin nye roman 'Natsværmer' kendte og kongeliges omgang med en luksusluder.

Sexolog Jakob Olrik afslører i en erotisk roman om sit forhold til en ung luksusluder, en række kongelige og kendte, der har betalt for sex.

Selvom de kendte personligheder har fået alias i Jakob Olriks roman 'Natsværmer', er beskrivelserne alligevel præcise og afslørende. 90 procent af bogens indhold er virkelighed baseret på interviews med Olriks ekskæreste, 23-årige ‘Luna’.

“De repræsenterer noget, som jeg virkelig synes er væmmeligt. Unge piger som Luna er bare objekter for dem, det er exceptionelt egoistisk og sørgeligt” fortæller Jakob Olrik om mænd der køber sex.

50.000 kroner for en weekend med ‘Luna’ kostede det en kendt sportsmand og samme beløb blev det for en enkelt nat på D’Angleterre for et mandligt medlem af kongehuset, afslører sexologen.

“Dem, jeg skriver om, repræsenterer glansbillederne, men det står klart, at de netop ikke er forbilleder, og så guider de os jo hen et sted, der ikke er særlig sundt. Det vil jeg gerne have en debat om. Og så håber jeg selvfølgelig, at der er nogle, der bliver underholdt og får en fornøjelig tid” siger sexologen.

Kilde: BT

Se et tidligere foredrag med sexolog Jakob Olrik:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?