Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Alexandra kan miste millioner!

12:57 - 16. apr 2016

Alexandra kan miste millioner! grevinde alexandra, apanage, kongehuset

Alexandra kan miste millioner! grevinde alexandra, apanage, kongehuset
Grevinde Alexandra kan miste sin apanage på 2,3 millioner, hvis det står til Enhedslisten.

Den politiske debat om Kongehusets apanage kan komme til at koste den fraskilte grevinde Alexandra hendes apanage på 2,3 millioner om året.

Grevinde Alexandra har efter skilsmissen fra Martin Jørgensen valgt at fokusere på karrieren og for nyligt aktiveret sit private firma. Men det kan komme til, at koste hende dyrt at arbejde mere, hvis det står til Enhedslisten.

Partiet mener, at Grevindens indtjening skal modregnes apanagen på 2,3 millioner, som hun har modtaget siden skilsmissen fra Prins Joachim.

“Jeg mener ikke grevinden bør være på finansloven. Kongehuset må selv dække de forskellige royales udgifter ud af dronningens apanage og så må dronningen jo selv vurdere hvem, der yder en indsats, som bør dækkes af hendes apanage. Desværre tror jeg ikke, dette synspunkt har opbakning i Folketinget på nuværende tidspunkt” siger SF’s Jonas Dahl.

Alligevel forudser partierne, at apanagen til fraskilte prinsesser bliver en del af debatten til efteråret. Bliver forslaget vedtaget, vil hverken Mary eller Marie kunne se frem til apanage, hvis de bliver skilt fra deres prinser.

“Vi lægger op til, at der modregnes i hendes ydelser, når hun har indtægter andre steder fra” siger Søren Søndergaard fra Enhedslisten.

Grevinde Alexandra, der lige har solgt det hus, Prins Joachim forærede hende til svimlende 25 millioner, har en bestyrelsespost i et internationalt medicinalfirma og tjener penge på foredrag. En undersøgelse viser, at et flertal af danskere også er imod, at grevinden hvert år modtager 2,3 millioner kroner uden at lave noget for dem.

Kilde: Ekstrabladet

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?