Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Alexandra tjener mere end statsledere!

18:10 - 02. nov 2014

Alexandra tjener mere end statsledere! grevinde alexandra, kongehuset

Grevinde Alexandra lever fortsat i pompt og pragt på sin apanage, der giver hende flere penge end de fleste politiske topfigurer.

Selvom Grevinde Alexandra lever en relativt tilbagelænet tilværelse, så tjener hun ifølge Ekstra Bladet stadigvæk styrtende med penge.

Faktisk skovler hun hele 191.666 kroner om måneden ind, hvilket på et år giver hende 2,3 millioner kroner — en million mere end blandt andre den franske præsident og den engelske premierminister.

Statsminister Helle Thorning-Schmidts årsløn på 1.464.147,96 kroner må også vige for grevindens apanage, der ligger 835.852 kroner højere.

Blandt de få, som slår den tidligere kontordame fra Hong Kong på indkomstskalaen, er selveste den amerikanske præsident, Barack Obama. Ca. 2,9 millioner kroner tjener den magtfulde mand nemlig ind på et år.

Alt i alt synes Grevinde Alex altså at være ganske godt sikret for et begrænset stykke arbejde, og hun kan formentlig se frem til en lige så lukrativ fremtid. For kun hvis de danske politikere en dag beslutter sig for at ændre loven om hendes apanage, vil hun skulle forholde sig til en ny økonomisk situation.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?