Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Alexandras skilsmisse: sådan deles boet!

15:29 - 21. apr 2016

Alexandras skilsmisse: sådan deles boet! grevinde alexandra, martin jørgensen, kongehuset, skilsmisse, bjarke vejby

Alexandras skilsmisse: sådan deles boet! grevinde alexandra, martin jørgensen, kongehuset, skilsmisse, bjarke vejby
Grevinde Alexandra har hyret en af de dygtigste advokater til at hjælpe hende ud af skilsmissen fra Martin Jørgensen

Den kan tyde på en økonomisk konflikt når boet skal deles imellem Martin Jørgensen og Grevinde Alexandra, der netop har hyret en af de dygtigste advokater.

Udover at Martin Jørgensen midt i skilsmissen fra Grevinde Alexandra har fået en ubehagelig sag omkring spritkørsel på sig, ser det nu også ud til at reklamemanden skal se sig om efter en dygtig skilsmisseadvokat.

Det kan tyde på, at der ligger en økonomisk konflikt imellem parret, eftersom at Alexandra har allieret sig med en af advokatbranchens dygtigste, Bjarke Vejby.

“Ellers har jeg ingen kommentarer om mine klienter eller den konkrete sag” meddeler Bjarke Vejby kortfattet.

Bjarke Vejby er partner i advokatfirmaet Bech-Bruun og er desuden er ved at redde sangerinden Aura Dione, efter hun er stævnet for flere millioner af sin ekskæreste, Skype-milliadæren Janus Friis.

Alexandra har netop solgt det hus, hun fik af prins Joachim efter deres skilsmisse, for 25 millioner – et overskud hun med sit særeje kan beholde og som Martin Jørgensen ikke får del af. Parret optog dog et fælles lån på 6.195.000 kroner i huset i 2014, som kan sætte Martin Jørgensen i en vanskelig økonomisk situation.

Advokat Ulrik Grønborg fra Advokaterne Sankt Knuds Torv mener at der må være en grund til, at grevinden har hyret så dygtig en advokat som Bjarke Vejby.

“Jeg har aldrig mødt Bjarke Vejby personligt, men han er en garvet forhandler, der er vant til at føre tunge, højtprofilerede sager inden for ansættelsesret og medieret. Så umiddelbart tænker jeg, at Alexandra er gået til et meget dygtigt advokatfirma, selvom de ikke normalt specialiserer sig i skilsmisser og bodeling”

”Men hvorfor Alexandra føler behov for at hyre en så profileret advokat, det tør jeg ikke svare på, men jeg antager, han er hyret til en løse den konflikt, der måtte være” siger Ulrik Grønborg.

Kilde: BT

Se klip fra dengang parret lykkeligt giftede sig med hinanden:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?