Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Alonso fortsat indlagt, husker intet !

16:58 - 24. feb 2015

Alonso fortsat indlagt, husker intet ! kevin magnussen, fernando alonso, mclaren

Alonso fortsat indlagt, husker intet ! kevin magnussen, fernando alonso, mclaren
Den spanske eks-verdensmester er stadig under observation på hospitalet.

Selvom Fernando Alonso fra sygesengen på hospitalet ser fin ud og viser thumbs up, er han ikke blevet udksrevet som planlagt..

Mystikken om Kevin Magnussens teamkammerats ulykke og tilstand har været stor, indtil McLaren mandag eftermiddag forklarede episoden med en drilsk kastevind.

Søndag led McLarens sæsonforberedelser endnu et tilbageslag, da Fernando Alonso under en test kørte i hegnet og derpå måtte hastes til hospitalet.

Og selvom spanierens skader angiveligt er begrænset til en hjernerystelse, så er det yderst tvivlsomt, om han bliver klar til denne uges testkørsel, hvilket kan betyde en åbning for danske Kevin Magnussen.

Det vides endnu ikke, om Fernando Alonso er for skadet til at køre sin McLaren i denne uges testkørsel på banen i Barcelona. Eller om danske Kevin Magnussen bliver indkaldt som reserve for spanieren.

Ifølge Flavio Briatore, der er nær ven af Fernando Alonso, kan den dobbelte verdensmester dog intet huske fra sin ulykke, og det er uvist hvornår han bliver udskrevet.

Men selvom Kevin Magnussen skulle få lov at komme på banen til et par runder, så vurderes det dog fra alle sider, at Fernando Alonso uden problemer når at blive klar til sæsonpremieren i Melbourne, Australien, der køres om tre uger.

Se Kevin tale om sin rolle som reservekører hos McLaren-Honda i 2015 lige her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?