Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Alonso til McLaren på rekordkontrakt!

15:48 - 08. nov 2014

Alonso til McLaren på rekordkontrakt! fernando alonso, mclaren, formel 1

Alonso til McLaren på rekordkontrakt! fernando alonso, mclaren, formel 1
Kevin må holde vejret lidt endnu, før han ved, om han er købt eller solgt.

Den tidligere verdensmester Fernando Alonso scorer ifølge spansk medie den største Formel-1-kontrakt nogensinde, når han stævner ud for McLaren fra næste sæson.

Mens Formel 1-feltet i de her dage kører omgange på Interlagos-banen i det brasilianske Grand Prix, fortsætter rygterne om det næsten sikre kommende partnerskab mellem McLaren og Fernando Alonso.

Og trods den stadige mangel på officiel bekræftelse fra de involverede parter så mener den spanske sportsavis AS, at en endelig aftale nu skulle være indgået.

Ifølge mediet er der tale om en to-årig kontrakt, der økonomisk bliver uden sidestykke i Formel 1-historien, da den gør Alonso til den bedst betalte kører nogensinde.

Det må nødvendigvis betyde en løn, der slår Michael Schumachers omtrent 400 millioner kroner om året, som tyskeren fik på karrierens højdepunkt hos Ferrari.

McLarens påståede megainvestering i Alonso afspejler da også fint holdets skyhøje ambitioner for den kommende sæson.

Ikke mindst partnerskabet med Honda, der skal levere motorer til racerne, lover godt for det britiske holds muligheder for at kæmpe med om verdensmesterskabet næste gang.

Det er stadigvæk usikkert, hvorvidt det bliver Kevin Magnussen eller Jenson Button, som får lov til at blive siddende i deres McLaren-racer, hvis aftalen med Fernando Alonso skulle gå igennem.

Indtil videre kan du se dem allesammen dyste, når dagens kvalifikation til Brasiliens Grand Prix sendes live på TV3 SPORT 1 fra klokken 17.00 dansk tid.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?