Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Alt om 'Vild med dans'-premieren!

16:37 - 12. sep 2014

Alt om 'Vild med dans'-premieren! vild med dans, tv2

Alt om 'Vild med dans'-premieren! vild med dans, tv2
Årets værter i 'Vild med dans', Claus Elming og Sarah Grünewald.

Om få timer går det endelig løs med 11. sæson af TV2's 'Vild med dans', og der er lagt op til en flot og spændende premiere.

Danseparrene, dommerne og værterne er nu ved at være klar til det store premiere-brag, når den nyeste udgave af 'Vild med dans' ruller henover skærmen i aften.

Der er på alle måder lagt op til underholdning i topklasse, og som indledning på det spændende show indtager alle de professionelle dansere gulvet til en opvisningsdans.

Herefter går konkurrencen for alvor i gang, når seks af de i alt 12 par i aften skal danse individuelt og dyste om karakterer.

Det skal de danse

Seerne kan nyde de konkurrerende par i én af to danse:

Erik Brandt og Vivi Siggaard, Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen samt Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst skal alle danse vals.

Johannes Nymark og Claudia Rex, Line Kruse og Michael Olesen samt Helge Vammen og Sofie Kruuse går derimod på gulvet til en omgang cha-cha-cha.

Selvom der altså gives karakterer for præstationerne, er der ingen par, der stemmes hjem i det første show. I stedet får de seks dystende par overført deres point til det kommende show.

Deltagerne er spændte

Der er naturligvis nerver på, men gejsten er også nem at spore hos de modige dansere.

"Jeg glæder mig og er ved at være klar til den første dans. Det er selvfølgelig en grænseoverskridende oplevelse at kaste sig ud i noget, jeg slet ikke har erfaring med, men jeg glæder mig bare rigtig meget til at komme i gang. Jeg håber, det går ligeså godt som til træning, og så håber jeg selvfølgelig, at seerne synes om det," fortæller elitegymnast og mangekæmper, Helge Vammen, til TV2 og fortsætter:

"Chachacha er en udfordrende dans, fordi jeg virkelig skal have gang i hofterne og flytte fødderne rigtig hurtigt. Det er noget helt andet, end jeg er vant til, men jeg er så klar på at kaste mig ud i ’Vild med dans’."

Medina spiller op til holddans

De seks resterende par, som først næste fredag danser om dommernes gunst, skal i aften på gulvet til en fælles holddans.

Det drejer sig om Besir Zeciri og Mie Moltke, Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard, Paprika Steen og Mads Vad, Thomas Wivel og Katrine Bonde, USO og Jenna Bagge samt Tine Baun og Frederik Nonnemann.

Det musikalske indslag under holddansen står ingen ringere end Medina såmænd for. Hun skal optræde med sin nye single 'Giv Slip'.

Du kan se 'Vild med dans' fra klokken 20:00 på TV2.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?