Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Amalie drømmer om kærligheden!

12:01 - 06. okt 2016

Amalie drømmer om kærligheden! Amalie, kærlighed, single

Amalie drømmer om kærligheden! Amalie, kærlighed, single
Amalie drømmer stadig om at finde en mand at dele livet med.

Amalie Szigethy drømmer stadig om at finde en mand at dele livet med.

Amalies længste forhold var med reality-kollegaen Peter Birch, som i dag danner par med Alma Amila Rasmussen. Derefter har der været et par forskellige fyre, men den sidste fyr, Amalie har været involveret med, er Mikkel Skelskov, som også er far til deres datter. De to har dog ingen kontakt, skriver Her og Nu.

Derfor ved den 25-årige reality-stjerne godt, at hun skal ud på datingmarkedet, hvis hun vil møde en ny kæreste.

”Jeg har det faktisk okay med tanken om, at jeg en dag skal til at date igen. Men jeg tænker ikke umiddelbart, at jeg skal ud og have en kæreste”, siger Amalie til Her og Nu og forsætter:

”Det har jeg slet ikke tid til. Jeg vil selvfølgelig rigtig gerne have en mand på et tidspunkt, og jeg vil også meget gerne have flere børn”.

Amalie vil gerne finde en sød mand, men hun har også besluttet sig for, at hun vil være realistisk, eftersom hun har valgt at være alene med datteren Josephine.

”Det er ikke hårdt at være alene med Josephine, fordi jeg vil det. Men for dem, der ikke vil det, så er det sindssygt hårdt. Jeg glad for min beslutning. Men der vil derfor heller ikke være tid til en kæreste lige nu”, fortæller hun.

Læs også   Mest populære