Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Amalie dumpet for tredje gang!

17:52 - 13. jun 2015

Amalie dumpet for tredje gang! Amalie Szigethy

Amalie dumpet for tredje gang! Amalie Szigethy
Amalie må stadig nøjes med en plads på passagersædet.

Amalie måtte endnu engang gå tomhændet hjem efter sin teoriprøve.

Tredje gang er som regel lykkens gang. Men der er også undtagelserne. En af dem var Amalie Szigethy, som for tiden er i fuld sving med at tage kørekort. Forleden gik hun op til teoriprøven for tredje gang, men fik altså ikke det ønskede resultat.

– Jeg var stensikker på, at jeg ville bestå. Men jeg dumpede med én fejl for meget – det vil sige, at jeg havde seks fejl. Jeg blev virkelig ked af det og skuffet, fordi jeg som sagt havde regnet med, at jeg sagtens kunne klare det, skriver Amalie på sin blog.

Hun er dog stadig ved godt mod, og den tidligere Paradise Hotel babe lader sig ikke slå ud af endnu et skuffende resultat.

– Det er derfor, jeg aldrig regner med noget, men jeg havde virkelig regnet med, at jeg ville bestå i dag. PISSE IRRITERENDE, altså. Men der er jo ikke andet for, end at man må op igen. Jeg har allerede bestilt en ny prøve, og jeg ved, at jeg nok skal bestå den, så det er okay, skriver Amalie og afslører også at hun fulgte op på teoriprøven med tre timers træning.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?