Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Amalie fortryder tv-program!

11:41 - 13. okt 2016

Amalie fortryder tv-program! Amalie Szigethy, fortryder, Amalies Baby.

Amalie fortryder tv-program! Amalie Szigethy, fortryder, Amalies Baby.
Amalie ville ønske at hun ikke havde deltaget i Amalies Baby.

Amalie Szigethy fortryder sin medvirken i Amalies Baby.

I går blev sidste afsnit af Amalies Baby sendt, og reality-stjernen ønsker ikke at lave mere tv hvor hun medvirker med sin datter.

”Hvis jeg vidste, hvordan det var at blive mor, inden jeg sagde ja til at lave ‘Amalies Baby’, havde jeg aldrig sagt ja. Nu forstår jeg, hvad folk, som er forældre, mener, når de siger at ”dem som ikke har børn, ved ikke hvad det er eller vil sige”. Det har været meget hårdt for mig at skulle filme”, skriver Amalie på sin blog.

Amalie vil dog ikke udelukke hun igen vil lave tv.

”Det har været endnu hårdere at skulle åbne sit hjerte helt, specielt fordi man er så sårbar, lige når man får sit barn op i armene. Nu er ‘Amalies Baby’ slut og det har jeg glædet mig til. Jeg vil ikke lave tv på bekostning af Josephine, men til gengæld vil jeg aldrig udelukke, at der kommer mere tv med mig som person” fortæller hun.

Amalie Szigethy ved endnu ikke præcis hvad der skal ske i fremtiden, men hun skriver på sin blog at hun har mange projekter på vej.  

”Jeg har gang i mange spændene projekter, og jeg vil gerne starte som selvstændig, men hvad fremtiden byder, ved jeg ikke endnu. Først og fremmest koncentrerer jeg mig om min dejlige lille pige, og jeg elsker dagene og timerne med hende herhjemme. Hun er hele mit liv, og jeg kan ikke forstille mig en dag uden hende”, skriver hun på sin blog.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?