Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Amalie: Her er kønnet på mit barn!

09:36 - 15. feb 2016

Amalie: Her er kønnet på mit barn! amalie Szigethy

Amalie: Her er kønnet på mit barn! amalie Szigethy
Amalie kæreste, Mikkel.

Den vordende reality-mor afslører, om hun venter en pige eller en dreng.

For nylig afslørede Amalie Szigethy overraskende, at hun var gravid, og nu løfter hun også sløret for, hvad kønnet på det kommende barn er.

Sådan skriver SE og HØR.

"Ja, mange af jer har jo snakket om det, og gættet jer til, hvad der gemmer sig i min mave. Men igår var jeg inde på Ny Østergade på scanningsklinikken, hvor jeg blev scannet, og det jo ingen hemmelighed at jeg hele tiden har haft en ide hvad der gemmer sig inde i min mave og det ikke kommer som en overraskelse. Nemlig min lille skatterpige," skriver Amalie på sin blog.

Reality-baben, som er 17 uger henne i graviditeten, har tidligere fortalt om beslutningen om at få et barn med kæresten Mikkel.

"Mikkel og jeg har kendt hinanden i fire år, hvor vi var bedste venner. Så blev vi kærester sidste år, og Mikkel ved, hvor meget jeg gerne ville have en baby," forklarede Amalie Szigethy til SE og HØR og fortsatte:

"Jeg har oplevet alt det, som jeg skulle med fester, TV og det vilde liv, og jeg har altid haft en idé om, at jeg gerne ville være mor, når jeg var omkring 25 år. Så vi valgte at smide beskyttelsen, og ja, nu er jeg jo så gravid."Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?