Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Amalie Kronil: Jeg er ikke kedelig!

13:48 - 31. maj 2015

Amalie Kronil: Jeg er ikke kedelig! Amalie Kronil, Paradise Hotel

Amalie Kronil: Jeg er ikke kedelig! Amalie Kronil, Paradise Hotel
Amalie synes ikke selv at hun er en tør kiks.

Paradisoen med de store attributer mener at hun er blevet fremstillet helt forkert i udsendelserne.

Efter afslutningen af årets udgave af Paradise Hotel, har deltagerne nu selv haft mulighed for at se med på løjerne og hvordan de blev fremstillet på fjernsyn, men Amalie er dog ikke helt tilfreds med slutresultatet.

– Jeg følte lidt, at jeg blev udstillet som en tør kiks. Måske også mere, end jeg egentlig er. Jeg tror bare jeg prøvede at passe på mig selv inde på hotellet og prøve at undgå de her fordomme, men de kom så alligevel, fortalte Amalie ved årets finalefest til realityportalen.dk og fortsatte:

–  Der kan man selvfølgelig være bagklog og tænke, at jeg måske skulle have givet lidt mere slip. Men jeg føler hellere, at jeg vil have min værdighed i behold, end at være lidt mere kendt på at være lidt billig. Det vil jeg bestemt ikke. Jeg vil hellere være en tør kiks end en billig tøs.

I forbindelse med den store fest havde Amalie opgraderet sit outfit, men hendes påklædning var ikke det eneste der havde været udsat for en modernisering.

– Jeg har opgraderet mine bryster, kan man vidst godt sige, siger Amalie og afslutter:

– Mere vil have mere. Jeg tror, at man ser sig lidt blind på det, og jeg synes, at det er rigtig flot, og så har jeg bare ønsket mig det i rigtig lang tid. Så hvorfor ikke gøre det?


Læs også   Mest populære