Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Amalie spillede dum for berømmelse!

16:47 - 04. apr 2016

Amalie spillede dum for berømmelse! Amalie Szigethy, paradise hotel, reality, dum

Amalie spillede dum for berømmelse! Amalie Szigethy, paradise hotel, reality, dum
Amalie spørger sine fans, om hun ville være hvor hun er i dag, hvis hun virkelig var så dum som folk påstår.

Realitybaben Amalie skriver i et blogindlæg om, at være stemplet som dum og om hun ville være der, hvor hun er nu, hvis hun i virkeligheden var så dum.

Sjette sæson af Paradise Hotel blev statsskuddet for Amalie Szigethy’s realitykarriere, hvor hun blev kendt på især hendes evner til at feste og uheldige bemærkninger som 'russisk roulette'. I et blogindlæg sætter realitystjernen, der svømmede rygcrawl ind i poolkanten, selv fokus på rygtet som ‘dumme Amalie’ og spørger, om hun ville være der, hvor hun er i dag, hvis hun i virkeligheden var så dum.

“Det har været svært at komme af med rygtet som den “dumme” Amalie på tv, men så igen, jeg slet ikke så dum, tværtimod. Hvis jeg havde været dum, sådan realistisk set – havde jeg så været der, hvor jeg er nu?” skriver Amalie på sin blog.

Gravide Amalie deler ud om, hvilke fordele og ulemper det har haft for hende at have været med i Paradise, og konstaterer at, trods udfordringen med at slippe af med sit rygte som dum, hun er kommet godt videre.

“Ulemperne er, at folk stadig husker mig fra Paradise Hotel, men jeg vil helst gerne videre fra det program, og det har været svært at ruske af sig, men jeg synes at jeg har klaret det godt, hvis man ser tilbage gennem årene” skriver Amalie, der i tide og utide kan finde gamle afsnit af serien frem og mindes tiden på det mexikanske hotel.

“Jeg kan godt gå ind på Viaplay og finde min sæson af ‘Paradise Hotel’ for at se nogle af afsnittene. Men jeg gør det i smug, fordi jeg synes det er pinligt, at folk skal vide, at jeg godt kan lide at sidde at se på mig selv og se afsnittene, men det kan jeg faktisk godt” skriver hun.

Du kan læse Amalies blogindlæg her.

Kilde: BT

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?