Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Amalie Szigethy var gravid med Peter!

17:17 - 29. feb 2016

Amalie Szigethy var gravid med Peter! Amalie Szigethy

Der er en ganske særlig grund til, at Amalie vælger at fortælle om sine tidligere graviditeter på sin blog. Det har nemlig tidligere været fremme, at Amalie har fået en abort – og derfor føler hun nu, at hun bør forklare sig skriver SE og HØR

På sin blog skriver Amalie: Det er ikke første gang, jeg er gravid, men det er første gang, jeg er klar til at blive mor og har tiden og alderen. Jeg var 19 år, første gang jeg blev gravid, og efterfølgende blev jeg meget hurtig gravid igen med samme mand – I kan jo gætte jer til, hvem det var. Amalie var i denne periode kæreste med Peter Birch.

Amalie Szigethy, venter sit første barn med 23-årige Mikkel Skelskov

Jeg tror aldrig der er et rigtig tidspunkt at få børn på eller med den rigtige, men jeg ved at når man vil have børn er man slet ikke i tvivl.

Nu venter jeg den skønneste lille pige og jeg er den lykkeligste i hele verden og taknemlig for jeg fik chancen for at få min aller hedeste drøm i opfyldelse, nemlig at blive mor afslutter Amalie Szigethy sit blogindlæg.

Jeg har oplevet alt det, som jeg skulle med fester, TV og det vilde liv, og jeg har altid haft en idé om, at jeg gerne ville være mor, når jeg var omkring 25 år, udtalte 24-årige Amalie til SE og HØR.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?