Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Andrea Elisabeth Rudolph går i protest!

18:44 - 08. mar 2006

Andrea Elisabeth Rudolph går i protest! Andrea Elisabeth Rudolph, Lasse Rimmer,Lars Hjortshøj

Andrea Elisabeth Rudolph forlader Radio 100 FM i protest

 

- Jeg stopper på Radio 100FM, fordi jeg ikke har fået en barselsordning, fortæller den næsten syv måneder gravide radiovært til B.T.
Jeg har altid sagt, at når jeg blev gravid, ville jeg stoppe, hvis jeg ikke havde en barselsordning, siger hun.

 

Men Radio 100FM har valgt, at Andrea Elisabeth Rudolph ikke får betalt sin barsel og må nøjes med dagpengesats, når hun om få måneder bliver mor for første gang.

 

Den populære radiovært har ellers i samarbejde med medværterne Lasse Rimmer og Lars Hjortshøj været årsag til, at programmet Morgenhyrderne har været et af Danmarks mest hørte morgenprogrammer.

 

- Jeg gør det her ud af søstersolidaritet. Jeg er ikke tilfreds med min ordning, og jeg håber, at jeg ved at træde frem og reagere kan være forbillede for andre kvinder, der ikke er tilfredse med deres arbejdsforhold, forklarer hun og understreger, at hun ikke er bitter over ledelsens beslutning, da hun hele tiden har været klar over stationens politik.

 

Andrea Elisabeth Rudolph har været ansat på Radio 100FM fra stationens begyndelse i 2003. Siden er den smukke underholdningsvært blevet et af Danmarks mest eftertragtede navne i Showbiz. Hun har blandt andet været vært i TV 2s succesprogram 'Vild med dans',

kilde bt

 

 

Læs også   Mest populære