Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Angelina Jolie skal bortføres

17:53 - 12. mar 2007

Angelina Jolie skal bortføres Angelina Jolie,

ANGELINA Jolie rejser rundt i verden som ambassadør for FN, for at skabe fokus på verdens brændpunkter. Det er ikke helt ufarligt måtte hun sande, da hun var tæt på at blive kidnappet af banditter.

Selvom hun altid rejser med bodyguards, kunne det have blevet et katastrofalt møde med de fattigste steder på jorden for superstjernen.

På en af sine rejser for FN skulle Angelina Jolie have været bortført, men hun slap væk i sidste øjeblik, afslører hun i et interview med avisen 'News of the World',

"Det var i en lille landsby. Jeg vil ikke sige hvor og med hvem, men nogle gangstere planlagde at kidnappe mig og kræve en stor løsesum. Jeg blev advaret i sidste øjeblik og det lykkedes mig heldigvis at flygte," fortæller Angelina til avisen.

'Tomb Raider'-stjernen har været ambassadør siden 2001 og har igennem sin status som stjerne formået at gøre verden opmærksom på nogle af de værste humanitære katastrofer på denne klode.

På trods af den konstante trussel om bortførelser er Angelina fast besluttet på at fortsætte sit velgørende arbejde i udlandet.
"Jeg vil ikke Hollywoods Mother Teresa, men jeg vil hjælpe der, hvor der er fattigdom og ødelæggelse, " siger hun beskedent.

Angelina har for nyligt adopteret for tredje gang.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?