Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Animal Planet hylder Steve Irwin på Søndag

00:07 - 30. aug 2012

Animal Planet hylder Steve Irwin på Søndag Steve irwin

Steve Irwin døde under sine tv optagelser i mandags, da han var i gang med optagelserne til sin datters serie om ’Havets farligste dyr’. En nyhed, der gik verden rundt og afstedkom stor sorg, da Steve for mange var et stort forbillede og en dedikeret miljøforkæmper. Steve var også et af de mest velkendte ansigter på Animal Planet, som derfor i en hyldest til krokodillejægeren dedikerer programfladen på søndag den 10. september med en lang række af de bedste Steve Irwin-programmer fra kl. 13.00-19.

Steve Irwin fik sit store gennembrud i 1992, da en producer fra Animal Planet gav ham chancen for at lave en række programmer om hans oplevelser i de australske skove. Siden hen er Steve Irwin blevet en kultfigur og nærmest synonym med spændende dyre- og naturoplevelser.
På søndag den 10. september tegner Animal Planet et portræt af Steve Irwin gennem en lang række programmer om hans barndom, hans familie, og hvordan Han blev kendt som ’Krokodillejægeren’. Hele dagen sendes nogle af de bedste afsnit fra den kendte serie ’Krokodillejægeren’, som viser Steves passion for naturen og hans sprudlende engagement for vilde dyr.
Discovery Channel International planlægger at oprette en fond til ære for Steve Irwin. Fonden oprettes til at støtte Steves passion og begejstring for naturen og dyreriget, og det vil være muligt for folk over hele verden at give bidrag til fonden og derved bl.a. støtte beskyttelse af dyrelivet, uddannelse og naturbevaring.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?