Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Anna Due fri og single igen!

16:01 - 25. apr 2016

Anna Due fri og single igen! Anna Due, paradise hotel, Martin Hjort, Michael, villian, kæreste

Anna Due fri og single igen! Anna Due, paradise hotel, Martin Hjort, Michael, villian, kæreste
Anna Due er igen single efter hun er gået fra sin nye kæreste, Michael.

Den store forelskelse falmede hurtigt imellem den tidligere Paradise Hotel-deltager og den kæreste, hun præsenterede i starten af året som den helt store kærighed, Michael. Parret er nu gået fra hinanden.

23-årige Anna Due fortæller på sin blog, hvordan hendes “hemmelige” sygdom, som paradisoen fik konstateret som 17-årig og som netop er gået i udbrud, har været med til at skubbe hende væk fra ekskæresten.

“Han fortjener en som kan gengælde hans følelser 100% og det kunne jeg bare ikke, desværre. Men uanset hvad, så er jeg glad for at have mødt ham, og har sat pris på alle de ting han har gjort for mig og den tid vi har haft sammen. Men jeg er simpelthen ikke klar til at have en kæreste, slet ikke efter alt det der lige er sket, det er for stressende for mig – og lægen har sagt at jeg IKKE må stresse, og at jeg skal tænke på mig selv” skriver Anna Due på sin blog.

Men for realitystjernen, der tidligere dannede par og har sønnen Villian med Martin ‘Ham den gamle’ Hjort fra Paradise Hotel, blev forholdet til Michael for sukkersødt.

Kort tid inden Anna Due afslørede, at hun havde mødt Michael, der fejede benene væk under hende, skrev hun på bloggen, at hun nød friheden som single.

“Måske er jeg bare ikke klar til en fyr, for har det faktisk super godt alene, magter ikke jalousi og alt det der, det er til at få hovedpine af. Desuden nyder jeg at jeg kan gøre hvad jeg vil i byen og alle andre steder, hold nu op hvor var min sidste bytur sjaaaw! (den kan i læse om, her). Det havde slet ikke været det samme hvis jeg havde haft fyr på!” skrev Anna sidste år.

Måske glæder realitystjernen sig allerede til at tage i byen som single igen.

Kilde: SE og HØR

Se da Anna Due fortalte om "M", som var Michaels alias i starten af forholdet:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?