Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Anna Nicole dramaet fortsætter

16:39 - 13. feb 2007

Anna Nicole dramaet fortsætter Anna Nicole Smith, død, DNA

"OVERDOSIS af forskellige medikamenter", er retsmedicinerens foreløbige konklusion på hvorfor den tidligere Playboy-model, Anna Nicole Smiths, døde på sit hotelværelse, 39 år gammel .

Efter blondinen arvede milliarder fra sin tidligere ægtemand, en 89-årig olie-konge, gjorde den afslappede livsstil, at hun tog mange kilo på.

Efter et brystbomben gjorde comeback i medierne, forsvandt alt fedtet hurtigt igen - meget hurtigt. Hemmeligheden bag den speedy slankekur er nu fundet.

Smtihs køleskab var fyldt med slankemidler og metadon, der højst sandsynligt er forklaringen på hendes store & hurtige vægttab.

Howard K. Stern, Smiths advokat, kæreste & potentielle fader til hendes datter, benægtet al kendskab til disse ulovlige stoffer, der også var medvirkende til Smiths 20-årige søns død for seks måneder siden.

Der kæmpes lige nu en hård kamp i pressen om hvem, der er far til Smiths fem måneder gamle baby og - nok endnu mere vigtigt - de to milliarder dollars, som følger med i kølvandet.

Howard K. Stern står på fødselsattesten, men en fotograf, ved navn Larry Birkhead, er overbevist om, at det er ham, der er far til lille Dannielynn og havde fået en retskendelse til at DNA-teste babyen.

Men efter blondinens død er der kommet en tredje spiller på banen: 59-årige prins Frederick von Anhalt, der er gift med 90-årige Zsa Zsa Gabor, påstår, at han kan være far til Smiths datter. Selvom han dermed fortæller hele verden, at han var sin kone utro, holder han sig ikke tilbage. Han truer med at gå rettens vej, for at få en dommerkendelse til endnu en DNA-test af den lille. 

Drama, drama. Vi venter alle på, at denne historie bliver lavet til en Hollywood-film.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?