Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Anna Nicole Smith er død !

09:23 - 09. feb 2007

Anna Nicole Smith er død ! Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith døde igår i en alder af 39 år.

I følge CNN faldt den tidligere fotomodel bevidstløs om på sit hotelværelse. Der var ubekræftede oplysninger om, at hendes død skyldtes en overdosis af forskellige medikamenter.

Hun blev i efteråret, 7. september, mor til en lille pige. Tre dage efter fødslen døde hendes 20-årige søn i et nærliggende værelse på hospitalet.

Døden skete under mystiske omstændigheder, og det er endnu ikke helt opklaret, hvad sønnen, der var stofmisbruger, reelt døde af.
Det har siden forlydt, at moderens daværende kæreste og advokat, Howard K. Stern, skulle have givet den 20-årige Daniel Smith metadon, som efterfølgende kan have været medvirkende til hans død.

Anna Nicole Smith giftede sig 11 dage efter sønnens død med Howard K. Stern.

De seneste måneder har den tidligere fotomodel kæmpet med to mænd om, hvem det faktisk var far til hendes nyfødte datter.
Hendes advokat, 38-årige advokat Howard K. Stern, hævdede det var hans barn. Hvilket Nicole Smith gav ham medhold i. Men det mener en freelance fotograf, Eks-kæresten Larry Birkhead ikke han er. Birkhead selv er ikke i tvivl om, at han er barnefaderen.
Retten har siden bestemt, at en DNA-test skulle afgøre den sag. Den skulle foretages senere i denne måned. Det er uvist, om det sker nu.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?