Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Annette Heick giver op!

11:21 - 09. maj 2015

Annette Heick giver op! Annette Heick, sanger, Mads og Monopolet, allergi

Annette Heick giver op! Annette Heick, sanger, Mads og Monopolet, allergi
Sangeren og debattøren har ikke haft held med alternativ medicin.

Debattøren kaster nu håndklædet i ringen når det kommer til alternativ behandling.

Både i det populære radioprogram Mads & Monopolet samt på Facebook siger Annette Heick sin mening. Og så snart hun har noget på hjerte kommer der nye opdateringer på det sociale medie Facebook.

Her har hun netop givet sin holdning til kende omkring alternativ behandling. Og grunden er at Annette Heick i hele sit liv har døjet med en ekstremt generende allergi overfor græs.

- Jeg har prøvet alt hvad der er at prøve indenfor alternativ behandling, og nej, det fungerer overhovedet ikke. Nu orker jeg ikke at høre mere om alternative behandlinger om allergi, siger hun.

Og Annette Heick ved hvad hun taler om, da hun har gjort rigeligt med research på emnet. Tilbage i 2009 blev hun sendt til behandling hos AllergiKompagniet, under deltagelse i TV2 programmet 'Praxis', hvor Torben Frank Andersen havde hende under behandling.

I første omgang virkede det som en succes, da Heick havde flere sæsoner uden bivirkninger, men allergien er nu vendt tilbage. Så på længere sigt havde det altså ikke den store indflydelse.

På Facebook opslaget opfordrer hun nu andre med samme problemer at tale med deres apoteker og eventuelt prøve at skifte mærke. Og hun fraråder samtidig alle om at benytte sig af alternative behandlinger.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?