Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Anni roser fængslede Oddset-Janni!

11:19 - 21. aug 2014

Anni roser fængslede Oddset-Janni! anni fønsby, oddset-janni

Anni Fønsby har selv været en tur i kashotten, og hun har kun respekt til overs for venindens håndtering af sin afsoning.

Reality-kendissen Anni Fønsby blev for alvor landskendt, da hun optrådte sammen med husbonden Erik Damgaard i programserien 'Erik og Anni goes to Hollywood'. 

I tillæg til et forlist ægteskab, gik det dog senere en smule skævt for den storbarmede babe.

Fønsby blev nemlig fængslet i lidt over et år på baggrund af en rufferi-dom.

Efter at hun er kommet godt ud på den anden side, er den tidligere bordelmutter dog klar med støtte og gode råd til veninden Oddset-Janni, som for nylig også røg i spjældet.

"Hele vejen igennem har jeg prøvet at støtte hende ved at prøve at forklare hende, hvad hun skal gøre sig af tanker," fortæller Anni Fønsby til Ekstra Bladet.

Oddset-Janni, som skal sidde inde i et år og tre måneder for at have frarøvet en ældre mand penge, var i weekenden på sin første udgang fra Horserød Statsfængsel.

I følge den nyudklækkede fange, er livet som tremmerusker dog ikke så hårdt endda – en vurdering den erfarne Fønsby ikke umiddelbart kan nikke genkendende til.

"Det er slet ikke nemt. Der er en grund til, at de mest hardcore kriminelle bryder sammen. Det er svært, fordi du bliver revet væk fra mennesker du holder af. Lige pludselig bliver du sat i en verden, hvor andre styrer, hvad du skal," siger hun.

Fønsby er dog super stolt over sin veninde, som altså tilsyneladende også tager afsoningen en smule mere afslappet.

"Hun har virkelig taget det flot, for hun har hele tiden sagt: 'Anni, når du har siddet så længe, så er det her jo piece of cake for mig. Og når du har kunnet klare det, så kan jeg også'," fortæller Anni Fønsby og fortsætter:

"Hun har hele tiden haft en positiv ånd. Så hun er glad, når jeg ringer." 

De to veninder kan igen nyde hinandens selskab, når Janni i slutningen af oktober står til løsladelse. 

Men allerede i næste måned kan Oddset-baben opleves i den nye reality-serie 'Janni og Karsten - kærlighed mod alle odds', hvor hun optræder sammen med ægtefællen Karsten Ree.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?