Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Anti Social Media i panik!

18:15 - 17. maj 2015

Anti Social Media i panik! Anti Social Media, Eurovision, Melodi Grand Prix

Anti Social Media i panik! Anti Social Media, Eurovision, Melodi Grand Prix
Det kan være svært at holde takten, når man ikke kan høre noget.

Trommeslageren Emil Vissing skal holde styr på gemakkerne i Wien, men har haft store problemer efter han mistede hørelsen.

Det har været en utrolig travlt uge for Anti Social Media, de danske repræsentanter ved dette års Eurovision Song Contest der finder sted i Wien. Selvom de har fået stor ros for deres prøver på scenen og pressemøderne, så er det dog langt fra det hele der er gået planmæssigt.

Blot to dage før Danmark skal optræde i semifinalen, afslører bandets trommeslager Emil Vissing nu at han har været stokdøv på det ene øre siden i mandags.

- Det er et stort problem for mig, da jeg ofte får propper i ørerne når jeg flyver, og især når jeg benytter in-ears, som er en øresnegl der hvor man kan høre musikken når man er på scenen.

Hans største opgave på scenen er at holde takten når bandet skal optræde, så de har med rette været utroligt nervøse for hvordan det hele skulle gå.

- Jeg er faktisk ret imponeret over at jeg har kunnet gennemføre prøverne hele ugen, når jeg kun har kunne høre på det ene øre. Det må være fordi jeg efterhånden kan sangen udenad. Men det er nu meget rart at jeg igen kan høre hvad folk faktisk siger til mig, forklarer den 24-årige.

Emil Vissing var lørdag på besøg hos lægen, som nu endeligt har fået løst hans problem, så Anti Social Media blæser til fuldt angreb på tirsdag i håbet om en finaleplads. Torsdag finder den anden semifinale sted, mens den store finale afholdes lørdag den 23.

Her er sangen der skal sikre Danmark sin fjerde sejr i konkurrencen:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?