Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Apple-boss springer ud som bøsse!

18:43 - 30. okt 2014

Apple-boss springer ud som bøsse! apple, tim cook

Apples direktør, Tim Cook, har i en selvforfattet artikel til et større magasin nu åbent indrømmet sin seksuelle orientering.

Selvom det for mange ikke kommer som noget kæmpestort chok, at Tim Cook er til mænd, så er det første gang, den magtfulde direktør offentligt indrømmer det.

"Godt nok har jeg aldrig benægtet min sexualitet, men jeg har heller ikke erkendt den offentligt — indtil nu. Så lad mig slå det fast: Jeg er stolt af at være homoseksuel, og jeg anser det at være homoseksuel som en af de største gaver, Gud har givet mig," skriver Apple-bossen i en artikel i magasinet Businessweek.

Livet som bøsse har været udfordrende for Cook, men mest af alt har det dog bidraget med styrker og indsigter, han ellers ikke ville have været i besiddelse af.

"Det at være homoseksuel har givet mig en dybere forståelse af, hvad det vil sige at være del af en minoritet, og hvad folk i andre minoritetsgrupper hver dag må forholde sig til. Det har gjort mig mere empatisk, hvilket har givet mig et rigere liv. Det har været hårdt og ukomfortabelt til tider, men det har givet mig selvtilliden til at være mig selv, til at gå min egen vej og til at komme igennem modgang," fortæller Tim Cook og fortsætter:

"Det har også givet mig næsehorns-hud, hvilket er brugbart, når man er CEO for Apple."

Cook, som satte sig i Apple-tronen efter Steve Jobs død, har i flere år været en aktiv fortaler for rettigheder til bøsser og lesbiske. Apple er da også kendt for virksomhedens anti-diskriminationspolitik på området.



Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?