Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Argentina: Bieber er ikke velkommen her!

10:51 - 17. maj 2016

Argentina: Bieber er ikke velkommen her! Justin Bieber, Purpose Tour, Purpose world tour, argentina

Selvom tour-aktuelle Justin Bieber gerne ville spille for sine argentinske beliebers, så bliver det ikke lige foreløbigt. Den canadiske popprins er nemlig ikke velkommen i Argentina.

Han har fået fans til at skrige og hvine i lande over hele verden, men i Argentina må de altså spejde langt efter popidolet, som lige nu er i gang med sin Purpose Tour.

- Argentinske beliebers, der er intet, jeg hellere ville end at bringe Purpose Tour til jer, men det er ikke muligt, før at de lovmæssige forhold bliver ændret, skriver Justin Bieber på Twitter.

Under et besøg i Argentina i 2013, var Justin Bieber indblandet i tumult foran en natklub i Buenos Aires. Bieber havde ifølge anklagen bestilt en livvagt til at overfalde en fotograf, som stod foran natklubben.

Der blev derfor udstedt en arrestordre på både Bieber og hans to livvagter, som alle blev beordret til at vende tilbage til Argentina til et planlagt retsmøde.

Men det var Justin Bieber tilsyneladende ikke interesseret i, og derfor er han altså for tiden ikke velkommen i Argentina.

Justin Biebers Purpose World Tour kommer til København den 2. oktober.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?