Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Arnold Pimper sit Ride

16:07 - 23. apr 2007

Arnold Pimper sit Ride Arnold Schwarzenegger, Xzibit,

ARNOLD Schwarzenegger, "The Governator" of California, er blevet øko-bevidst med alderen - i en særudgave af MTV-programmet 'Pimp My Ride', fik han ombygget en 800 hestekræfters Chevy Impala, så den kører på biodiesel.

Californiens guvenør har længe været kendt for at køre rundt i en benzinslugende gul Hummer - et fartøj, der ikke falder under kategorien "bil", men mere burde kaldes en "tank" eller "bulldozer".

Man kan kalde den bilernes svar på et muskelbundt.

Mr. Terminator har bekæmpet mange onde fjender i tidens løb og nu er turen kommet til den værste fjende af dem alle: CO2-udslip.

Xzibit, værten på MTV-programmet 'Pimp My Ride', valgte at invitere guvenøren forbi, så de sammen kunne bekæmpe global opvarmning.

Mekanikerne "pimpede" Arnold\'s Chevy med en speciel V8-motor, der kan køre på miljøvenligt brændstof uden at miste sine mange hestekræfter.

Bilen rykker fra 0 til 100 på tre sekunder.

Schwarzenegger er så begejstret for resultatet, at han har bedt 'Pimp My Ride'-mekanikerne om at gøre det samme ved sin egen benzinsluger af en Hummer.

"Det er meget opmuntrende at se, hvor stort miljømæssigt potentiale der er i at gå over til biodiesel," siger guvernøren og tilføjer, at hele nationen bør tage ved lære, ikke blot indbyggerne hans egen stat Californien.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?