Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Arnold Pimper sit Ride

16:07 - 23. apr 2007

Arnold Pimper sit Ride Arnold Schwarzenegger, Xzibit,

ARNOLD Schwarzenegger, "The Governator" of California, er blevet øko-bevidst med alderen - i en særudgave af MTV-programmet 'Pimp My Ride', fik han ombygget en 800 hestekræfters Chevy Impala, så den kører på biodiesel.

Californiens guvenør har længe været kendt for at køre rundt i en benzinslugende gul Hummer - et fartøj, der ikke falder under kategorien "bil", men mere burde kaldes en "tank" eller "bulldozer".

Man kan kalde den bilernes svar på et muskelbundt.

Mr. Terminator har bekæmpet mange onde fjender i tidens løb og nu er turen kommet til den værste fjende af dem alle: CO2-udslip.

Xzibit, værten på MTV-programmet 'Pimp My Ride', valgte at invitere guvenøren forbi, så de sammen kunne bekæmpe global opvarmning.

Mekanikerne "pimpede" Arnold\'s Chevy med en speciel V8-motor, der kan køre på miljøvenligt brændstof uden at miste sine mange hestekræfter.

Bilen rykker fra 0 til 100 på tre sekunder.

Schwarzenegger er så begejstret for resultatet, at han har bedt 'Pimp My Ride'-mekanikerne om at gøre det samme ved sin egen benzinsluger af en Hummer.

"Det er meget opmuntrende at se, hvor stort miljømæssigt potentiale der er i at gå over til biodiesel," siger guvernøren og tilføjer, at hele nationen bør tage ved lære, ikke blot indbyggerne hans egen stat Californien.Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?