Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Asbjørn Riis scorer stor TV-rolle!

13:45 - 16. maj 2015

Asbjørn Riis scorer stor TV-rolle! Asbjørn Riis, den 13. kriger, House of Wisdom, Gorm Northman

Asbjørn Riis scorer stor TV-rolle! Asbjørn Riis, den 13. kriger, House of Wisdom, Gorm Northman
Det var rollen i Den 13. kriger som sikrede Riis sit nye job.

Den danske wrestler og bodybuilder Asbjørn Riis skal på ny optræde på lærredet som viking.

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden vi har hørt noget til Asbjørn Riis, manden som primært er kendt som værende det danske svar på den amerikanske wrestler Hulk Hogan.

Men nu afslører den 57-årige actionmand overfor Ritzau Fokus at der kommer andre boller på suppen i den nærmeste fremtid.

Han har nemlig sikret sig hovedrollen i en ny international serie der kommer til at gå under navnet House of Wisdom, og optagelserne begynder til september i Dubai.

- Serien omhandler en kalif fra slutningen af 700-tallet i Bagdad, som samlede folk fra diverse religioner så de kunne udveksle både teknisk og kulturel viden. Og der spillede vikingerne en stor rolle, fortæller Asbjørn Riis.

Rollen som sikrede ham jobbet i den nye serie, ligger hele 16 år tilbage i tiden, nemlig i 1999, hvor Riis havde en rolle i filmen Den 13. kriger, som havde Antonio Banderas øverst på lønningslisten. Gorm Northman som står for produktionen af House of Wisdom havde castet Riis på forhånd.
- Han er svensker og en stor vikingefan, siger muskelmanden og tilføjer at Northman til dagligt residerer i Dubai.

Luksusgoder følger også med jobbet. Asbjørn Riis får stillet en Harley Davidson til rådighed i ørkenstaten, ligesom han skal til middag med den royale familie i Emiraterne, som sponsorerer serien.

Asbjørn Riis kan endnu ikke fortælle hvordan resten af rollebesætningen kommer til at se ud på serien, der er både skandinavisk, arabisk og amerikansk produceret, men fortæller at der i første omgang er planlagt 7 sæsoner, så han får rigeligt at se til, når først optagelserne begynder.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?