Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Astrid Krags vilde vægt-forvandling!

16:53 - 31. okt 2014

Astrid Krags vilde vægt-forvandling! astrid krag, vild med dans

Astrid Krags vilde vægt-forvandling! astrid krag, vild med dans
Før 'Vild med dans' havde Astrid Krag en smule mere sul på kroppen.

Den tidligere sundhedsminister har for alvor danset sig i form under 'Vild med dans', og det betyder både mindre kjoler og større selvtillid.

Det kan være svært at genkende Astrid Krag, hvis man sammenligner hendes nuværende figur med den, hun havde før deltagelsen i denne sæson af 'Vild med dans'.

Kiloene er praktisk talt raslet af Socialdemokraternes skatteordfører, og det er kommet til udtryk i både kropsligt og mentalt velvære, skriver Ekstra Bladet.

Det er heller ikke svært at forstå, for der er røget over syv og et halvt kilo, hvilket betyder, at Krag næsten er nede på den vægt, hun havde, inden hun som 25-årig blev gravid for første gang.

"Ud over at det skulle være sjovt og ville være en kæmpe udfordring, så var af tingene jeg tænkte over, inden jeg sagde ja til at være med i ’Vild med dans’, at hvis jeg kunne komme ned på den vægt jeg havde, inden jeg blev mor til mit første barn, så ville det være fedt. Og der mangler altså kun et kilo," siger Astrid Krag, som optræder i programmet sammen med dansepartneren Thomas Evers Poulsen.

På grund af den mindskede figur er hun også begyndt at gå på opdagelse bagerst i klædeskabet.

"Som så mange andre kvinder har jeg også gemt et par af mine fine kjoler, fra før jeg fik børn i skabet, som det kunne være fedt at komme i. En gang! Og det kan jeg nu. Det plejer at være med hiv og klem, men nu vupti så glider lynlåsen bare op. Det giver da et kæmpe boost," fortæller den tidligere sundhedsminister, som også oplever, at forvandlingen har givet hende et mentalt boost.

"Jeg tror da, at jeg har en helt anden udstråling nu. Og jeg må i hvert fald sige, at jeg helt klart har en selvtillid, jeg aldrig har haft, når det handler om, hvad jeg kan med min krop," siger Astrid Krag.

Politikeren skal i aftenens udgave af 'Vild med dans' på gulvet til en cha cha cha, og det er ingen anden end hendes mand, rapperen Andreas Seebach — eller AndyOp — som skal stå for det musikalske akkompagnement.

Se med på TV 2 fra klokken 20.00.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?