Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Astrid videre: Så vildt er vægttabet nu!

10:21 - 15. nov 2014

Astrid videre: Så vildt er vægttabet nu! vild med dans, astrid krag

Astrid Krag kæmpede sig i aftes videre til semifinalen i 'Vild med dans', og kiloene fortsætter med at rasle af ministerkroppen.

Det lykkedes fredag aften Astrid Krag og dansepartneren Thomas Evers Poulsen at kvalificere sig til semifinalen i 'Vild med dans', skriver BT.

"Det er fuldstændig fucking fantastisk. Det må man godt sige," fortalte en overvældet og glad Thomas Evers Poulsen om resultatet, der samtidigt betød, at Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard måtte forlade programmet.

Astrid Krag lagde især vægt på den udvikling, hun har gennemgået, hvor både krop og sjæl har nydt godt af danse-aktiviteten.

"Jeg kan virkelig godt selv mærke, at der er sket en helt masse med mig. Både med min krop, med min kontrol og forståelse af min krop og min holdning. Dansen har givet mig en ekstra glæde og energi i hverdagen. Det har mine venner og familie også kunnet mærke. Jeg har nu tabt mig lidt over ni kilo," berettede Astrid Krag.

De to nyslåede semifinalister skal i næste program op imod Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst samt Johannes Nymark og Claudia Rex.

"Jeg har tænkt mig at lære mindst lige så meget nyt i den kommende uge, som jeg har gjort de andre uger. Nu skal den virkelig have en ekstra skalle — hvis det da er muligt at presse mere ud af den her lille dansemus," sagde Astrid Krag.

"De skal få kamp til stregen. Det er der ingen tvivl," tilføjede Thomas Evers Poulsen.

Semifinalen bliver sendt på TV 2 næste fredag klokken 20.00.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?