Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Babe genoptager rolle i Sex Games!

16:18 - 27. feb 2016

Babe genoptager rolle i Sex Games! Sarah Michelle Gellar

Babe genoptager rolle i Sex Games! Sarah Michelle Gellar
Serien kan blive et spændende bekendtskab.

Det tidligere ungdomsidol Sarah Michelle Gellar er igen med i Sex Games.

Sarah Michelle Gellar er tilbage i sin rolle som Kathryn Merteuil, når filmen Sex Games bliver genoptaget som en tv-serie. Det afslører det tidligere teenage-idol på Instagram ifølge Her & Nu.

"Kathryn Merteuil er tilbage!!! Jeg er glad for at kunne fortælle, jeg vil slutte mig til dem på den nye #Crueltv," skriver hun til et billede fra 1999, hvor hun står sammen med filmens instruktør Roger Kumble samt producer Neal H Moritz.

I den første udgave af Sex Games drillede de to stedsøskende Kathryn Merteuil og Sebastian Valmont på skift den unge Annette Hargrove. Denne gang er det dog Annette Hargrove og Sebastian Valmonts søn, det går udover.

Serien kommer til at foregå i nutiden, og den intrigante Kathryn skal angiveligt forsøge at overtage magten i firmaet Valmont International samtidig med, at hun kan få stedbrodernes søn ned med nakken.

I filmen medvirkede også Ryan Philippe og Reese Whiterspoon. Ingen af disse forventes dog at genoptage deres roller denne gang.

At serien får navnet Cruel Intentions er ikke så mærkeligt. Det hed filmen nemlig også på engelsk. De danske distributører vurderede åbenbart, at der kunne sælges flere biograf-billetter med en mere mundret titel.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?