Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Babou i Grand Prix: Derfor gør jeg det!

10:10 - 04. feb 2015

Babou i Grand Prix: Derfor gør jeg det! babou, x factor, paradise hotel

Babou i Grand Prix: Derfor gør jeg det! babou, x factor, paradise hotel
Babou i en lidt yngre udgave.

Den tidligere 'X Factor'-deltager har tidligere takket nej til at medvirke i Melodi Grand Prix.

Babou gik direkte ind i både hjerter og sind hos store dele af den danske befolkning, da han som 15-årig medvirkede i 'X Factor'.

Dengang fik han en flot tredjeplads, og den nu 20-årige sanger er efterhånden blevet klar til endnu en musikkonkurrence — nemlig Melodi Grand Prix.

Babou er ellers tidligere blevet tilbudt at deltage i det store show, men at han først har valgt at sige ja i denne omgang, har en helt simpel årsag.

"I år var det den rigtige sang!" fortæller en begejstret Babou til Ekstra Bladet.

"Jeg har fået muligheden for at være med i Grand Prix’et før, men så konkluderede jeg og resten af holdet, at det ikke var det rigtige nummer. Men det var det i år." siger han.

"Det er en sang, som, jeg synes, er rigtig god, så jeg valgte at sige ja," lyder det fra Babou om nummeret 'Manjana', der handler om at leve i nuet og om kærlighed.

Selvom den unge aarhusianer siden sin medvirken i 'X Factor' blandt andet også har haft stor succes med singlen ’Supernova’, der var titelsang til TV3's ’Paradise Hotel’, så er han for mange stadigvæk "Babou fra 'X Factor’".

"Det er et label, der er svært at slippe. Det er klart. Men det gør mig ikke så meget. Jeg håber da, at de folk, der husker mig fra X Factor, husker mig for noget godt. Så på den måde ser jeg det ikke som noget negativt. Men jeg vil nok altid være ham fra 'X Factor'," fortæller han og fortsætter:

"Jeg håber, at jeg med min medvirken i Melodi Grand Prix kan vise den danske befolkning, at jeg er blevet ældre og dygtigere siden ’Scenen er din’, ’X Factor’ og ’Supernova’."

Se den spritnye video til 'Manjana' her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?