Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Backstreet-lillebror afslører: Karriere var en joke!

10:05 - 21. jan 2016

Backstreet-lillebror afslører: Karriere var en joke! backstreet boys, aaron carter

Ifølge Aaron Carter startede hans musikkarriere blot som en joke fra storebror Nicks manager.

Backstreet Boys havde allerede lagt verden ned, da den dengang 9-årige Aaron Carter, lillebroren til Nick fra det populære boyband, også ville smage på succesen.

Den nu 28-årige fyr afslører dog, at karrieren til at starte med blot var ment som en joke fra storebrorens manager, Johnny Wright.

"Johnny Wright stablede det hele på benene. Han fortalte mig mange år senere: 'Vi lavede det egentlig bare som en joke. Men så varmede du op for Backstreet Boys foran 50.000 mennesker og fik en pladekontrakt den aften'," siger Aaron Carter ifølge Huffington Post i et interview med Oprah Winfrey.

Trods de begrænsede visioner tordnede knægten der ud af, og selv var han opsat på at blive til noget ved musikken.

"Jeg tror ikke, jeg havde en særligt god stemme. Jeg syntes, den var forfærdelig. Men de gjorde det som en joke, og jeg ville bare gerne blive god," fortæller han og fortsætter:

"Men selv om jeg var dårlig, og min bror gjorde grin med mig - alle mulige mennesker gjorde grin med mig - så havde jeg bare besluttet mig for, jeg kunne lide det, så jeg ville også blive god til det."

Barnestjernen løb senere ind i en række problemer med stofmisbrug, hvilket betød en pause fra musikken, men nu har han igen besluttet sig at give branchen en chance.Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?