Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ballade i Monaco

20:33 - 27. maj 2006

Ballade i Monaco Schumacher, alonso, F1,

Med mindre end en tiendedel sekund lykkedes det for Michael Schumacher at tage pole position i Monacos Grand Prix lige foran af Fernando Alonso.

Schumacher igennem Monte Carlos gader i tiden 1.13,898 minut og det var 0,064 sekunder hurtigere end Fernando Alonso (Renault).
Da M. Schumacher kørte sin sidste omgang i kvalifikationen, skred hans bil en smule i indgangen til det næstsidste sving, så han blev nødt til at korrigere og bremse helt ned for ikke at køre i barrieren. Derved kom han til at holde i vejen for de næste som også var på vej rundt i et sidste forsøg på at sætte en hurtig tid.
Balladen er nu i gang i Monaco. Mange beskylder M. Schumacher for at lave sin "parkering" for ikke at miste den poleposition som han nogle minutter forinden havde opnået. Flavio Briatore var helt oppe at køre, men bevarede dog roen så meget at, inden han selv tændte af, dog fik Alonso - som var en af de kørere M. Schumachers parkering gik ud over - til ikke at omtale episoden i det efterfølgende pressemøde. M. Webber som kom inden på tredjehurtigste tid, var ikke offer for episoden og maner til ro indtil banens officielle stewards har undersøgt episoden til grunds. Faktisk siger Webber også at der måske kun er 2 eller 3 personer som i virkeligheden kender den egentlige grund.
I stedet siger Webber at man ikke skal dømme og pege fingre af en kører - hvad enten han hedder Schumacher eller noget andet - inden der vitterligt er fundet beviser for at vedkommende har begået noget ulovligt. Rygter i Monaco taler om at man vil ekskludere M. Schumacher fra kørernes forening - GPDA. Flavio Briatore var mere end almindelig utilfreds M. Schumacher. Men Renault har som team ikke indgivet nogen protest. Afgørelsen ligger hos stewards som har adgang til videooptagelser og vel også på forlangende til telemetridata.
Stewards undersøger også Fisichella efter kvalifikationen. Årsagen er den at han angiveligt skulle have generet D. Coulthard - også under kvalifikationen. D. Coulthard sagde efter kvalifikationen at han havde haft frit løb under hele kvalifikationen undtagen i de sidste 20 minutter hvor under sin sidste flyvende omgang blev forsinket af Fisichella. Altså har stewards noget at se til i Monaco. Og netop i sagen Fisichella er det netop kommet frem at han er blevet frataget sine tider fra de 3 hurtigste omgange. Det betyder at han får en startplacering som nr. 10 i søndagens race - såfremt at man ikke finder M. Schumacher skyldig. Findes M. Schumacher skyldig i snyderi, kan straffen måske blive endnu hårdere end Fisichellas straf.

Vi får se hvordan det ender på TV2 søndag fra kl.13.25

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?