Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Barbara Moleko i racistisk tilsvining!

08:39 - 14. dec 2014

Barbara Moleko i racistisk tilsvining! barbara moleko, musik

Barbara Moleko i racistisk tilsvining! barbara moleko, musik
Barbara Moleko har, trods de hårde oplevelser som barn, siden hen klaret det ganske godt.

Sangerinden Barbara Moleko skulle finde sig i lidt af hvert, da hun som barn kom til Danmark fra Sydafrika.

Den succesfulde sangerinde Barbara Moleko, som har en dansk mor og en sydafrikansk far, havde det ikke nemt, da hun som 12-årig kom til Danmark.

"Jeg har altid haft briller på og utæmmeligt hår, og jeg har ikke rigtig haft andre veninder, der lignede mig. Heller ikke i Sydafrika. Det var meget opdelt, selvom apartheid var overstået. Folk holdt sig meget til dem, de passede med. Men jeg passede ikke rigtig nogen steder, jeg kunne ikke rigtig spejle mig i nogen," siger Moleko til bladet Femina og uddyber:

"Det tror jeg desværre, jeg tog med mig i min ungdom. At man skulle da have glat hår for at være smuk. Og man skulle have en smal næse og ikke for stor pande. Jeg havde virkelig issues med min hårfarve."

Men det var ikke kun selvbilledet, der gav problemer — den smukke popstjerne blev således også udsat for racistiske overgreb.

"Jeg blev kaldt ”kulhoved” og ”negerluder” og alt muligt andet, da vi kom til Danmark. Heldigvis vidste jeg ikke, hvad halvdelen af ordene betød," siger Barbara.

Og heldigvis har de ubehagelige oplevelser da heller ikke bremset sangerindens senere succes, der blandt andet er kommet gennem sange som 'Dum for dig'. Se videoen til hittet nedenfor.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?