Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Barnebruden viser bryster overalt!

20:24 - 16. okt 2014

Barnebruden viser bryster overalt! barnebruden, courtney stodden, hollywood

Barnebruden viser bryster overalt! barnebruden, courtney stodden, hollywood
Courtney Stoddens barm vil tydeligvis frem i verden.

Den i øjeblikket måske mest kendte barm i USA sidder på 20-årige Courtney Stodden — hun gør heller ikke meget for at skjule den.

Tv-kendissen Courtney Stodden har på sit korte liv allerede skabt ganske meget opmærksomhed om sin person.

Den blonde babe, som også kaldes 'barnebruden', blev verdensberømt, da hun i 2011 som kun 16-årig giftede sig med den dengang 50-årige skuespiller Doug Hutcison, som blandt andet har medvirket i filmen 'Den Grønne Mil'.

Men også Stoddens anseelige barm har gang på gang fået offentligheden til at spærre øjnene op, og på det seneste har hun absolut heller intet gjort for at dække sig til.

Især i Los Angeles har den 20-årige kendis de sidste par dage været dygtig til at udstille attributterne i diverse nedringede kreationer. Det fortæller Ekstra Bladet.

Tirsdag flashede Courtney sine bryster til arrangementet 'Jeffrey Foundation Building Renaming Celebration', hvor hun blandt andet poserede med muskelmanden Lou Ferrigno.

Senere på dagen deltog hun så i et modeshow for 'Mister Triple X', hvor hun i mellemtiden havde nået at skifte til en anden, ja, meget nedringet overdel.

Der stoppede det dog ikke, for i går dukkede Stodden og hendes barm så op til endnu et modeshow for at se 'Art Hearts Fashions' forårs- og sommer-kollektion.

Det er altså ikke kun ægtemand-Doug, som får lov at nyde sin unge kvindes 'fordele', og der har da også været knas i forholdet. Tidligere på året gik parret således fra hinanden, fordi Courtney havde brug for at løbe hornene af sig, men de to blev dog for nylig genforenet.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?