Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Basim afslører: Jeg har mødt en pige!

18:15 - 29. nov 2014

Basim afslører: Jeg har mødt en pige! basim, melodi grand prix

Basim afslører: Jeg har mødt en pige! basim, melodi grand prix
Basims nye single udkommer på mandag.

Der er gang i den både privat og professionelt hos den tidligere Grand Prix-vinder, som nu ses med en pige og også udkommer med nyt musik.

Den altid smilende Basim har nu fået endnu mere at smile over.

For det første er han begyndt at ses med en pige, og så sender han i øvrigt nyt musik på gaden mandag.

Det fortæller sangeren til Ekstra Bladet.

"Jeg har mødt en sød pige. Det er kun fire uger siden, at jeg mødte hende, så det er helt nyt, og nu må vi se, hvad der sker," siger den glade 22-årige, som dog også glæder sig enormt til på mandag, når hans nye single udkommer.

"Jeg glæder mig så meget til at kunne dele sangen. Folk har næsten dagligt spurgt mig, om der ikke snart kom noget nyt. Så det er fedt at kunne sige – jo på mandag," fortæller Basim om opfølgeren til sangen ’Cliche Love Song’, der har fået navnet ’Picture In A Frame’.

Det var dog ikke helt nemt for sangeren at bestemme sig for, hvorhen han skulle bevæge sig musikalsk efter sit Grand Prix-hit.

"’Cliche Love Song’ var ligesom designet til Grand Prix og konfetti, og som andre designere har jeg kunnet se mig om efter, hvad der er på mode nu. Altså rent musikalsk. Det har jeg så valgt ikke at gøre," forklarer Basim, der i stedet har ladet sig guide af sine egne præferencer.

"Jeg er gået efter noget, jeg synes er fedt. Så håber jeg bare, at andre også kan lide det," siger sangeren, som selv har stået for både melodi og tekst til nummeret.

'Picture In A Frame' er at finde på de forskellige musiktjenester fra på mandag den 1. december. Først kan du dog nyde Basims allerede voldsomt populære ’Cliche Love Song’:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?