Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Beckham knust over sønnens besked!

17:20 - 12. dec 2015

Beckham knust over sønnens besked! David Beckham, Romeo Beckham

Beckham knust over sønnens besked! David Beckham, Romeo Beckham
Romeo Beckham agerer model for Burberry.

David Beckhams sønner følger ikke i de berømte fodboldstøvle-spor.

Mange fædre håber, at sønnerne følger i deres fodspor. Også David Beckham. Den drøm må han nu opgive efter, at 13-årige Romeo Beckham har meddelt farmand, at han ikke længere vil sparke til læderkuglen.

“Den anden dag vendte Romeo sig om og sagde til mig, at han ikke længere vil spille fodbold,” fortæller David Beckham ifølge BT til Radio Times Christmas:

“En del af mig var knust, men den del af mig var også lettet. Han har andre interesser, og det kan jeg godt lide,” forklarer David Beckham.

Romeo har tidligere været tilknyttet Arsenals ungdomshold. Men han dropper ligesom sin storebror, den 16-årige Brooklyn, at få en karriere på grønsværen.

De to Beckham-sønner lever med konstant opmærksomhed fra medierne og omverdenen. Men det kaster også nogle interessante fritidsjobs af sig. Romeo har blandt andet været model for det engelske tøjmærke Burberry, mens Brooklyn nyder stor Instagram-anerkendelse for sin hobby som fotograf og har fem millioner følgere.

David Beckham arbejder for tiden på at skabe et fodboldhold, som kan spille i den bedste amerikanske række, MSL, men han skal nok ikke regne med at få hjælp fra sønnerne.

 

 Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?